Premieră în viața filialei noastre

 

Vineri 13 octombrie, începând cu ora 19 a avut loc o premieră în viața filialei noastre, un spectacol de muzică, poezie și teatru, susținut în exclusivitate de membrii Asociației Nevăzătorilor din România – Filiala Județeană Arad.

Spectacolul numit ”Cioburi de lumină” s-a desfășurat timp de două ore jumătate pe scena Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad, bucurându-se de un public numeros.
După cuvântul de deschidere al președintelui organizației, Florin Atimuț, primul intrat în scenă a fost Adrian Mariș care, cu un text de o profunzime deosebită, a introdus publicul în esența spectacolului.

Următoarea reprezentație fiind cea de folclor, în care Corina Dobra împreuna cu Cristian Csetnek ne-au purtat în melodiile lor, din Ardeal până în Moldova și Oltenia.
Apoi a venit rândul poeziei… recitatori fiind Ioan Halasz, Teodora Matea, Sorin Nicoară, Emanuela Rump și Andrei Petrișor. Momentul poetic a precedat recitalul de muzică ușoară susținut de Ștefan Uhrec și Emanuela Rump. Cu aceasta încheindu-se prima parte a spectacolului.

În pauza de 10 minute spectatorilor li s-a lansat o provocare, aceea de a încerca experiența deplasării pe nevăzute, până la barul teatrului. Ei fiind legați la ochi și dirijați de voluntari din proiectul Visually Impaired Persons in Action.

În cea de a doua parte a fost rândul trupei A.N.A. cu spectacolul de teatru ”Întâmplări cehoviene”. Din distribuție făcând parte: Sorin Nicoară, Andrei Petrișor, Adrian Mariș, Teodora Matea, Emanuela Rump, Ovidiu Bulboacă, Veronica Benchea, Olivia Rus și Ioan Halasz – care au amuzat copios publicul.
Întreg spectacolul s-a bucurat de o apreciere deosebită din partea publicului, care au răsplătit protagoniștii cu nesfârșite aplauze.

O contribuție importantă în realizarea acestui spectacol a avut-o actrița Oltea Blaga, care de un an de zile este o apropiată a organizației noastre și a creat trupa A.N.A.

Mulțumim pentru sprijinul acordat organizării: doamnei Mihaela Bărnuțiu, Centrul Municipal de Cultură Arad, Lions Club Arad 2007, Lions Club Arad, Ofensiva Tinerilor, Organizația Tinerilor cu Inițiativă Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *