ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Cine suntem

Despre Asociația Nevăzătorilor din România

ANR Arad în cifre
0
asistați
0
membri

Asociația Nevăzătorilor din România este o organizație neguvernamentală, apolitică,
de drept privat, cu caracter social-cultural, educativ, sportiv și umanitar care reprezintă interesele nevăzătorilor din România la nivelul întregii țări. Asociația a primit statutul de organizație de utilitate publică (OUP) prin Hotărârea de Guvern 1033 din 3 septembrie 2008, fiind acreditată ca furnizor de servicii şi prestaţii sociale.

Asociația este membră a Uniunii Europene a Nevăzătorilor, a Uniunii Mondiale a Nevăzătorilor, a Consiliului Național al Dizabilității și, implicit, a Forumului European al Dizabilității.

Scopurile Filialei Judeţene Arad sunt de a furniza pentru membrii săi servicii sociale, educative şi cultural-sportive, în vederea unei mai bune inserţii sociale a acestora, cât şi pentru creşterea calităţii vieţii persoanelor cu deficienţe de vedere.

Conducerea ANR Arad

Consiliul Director al ANR Arad este alcătuit din

  • Preşedinte: Florin Atimuţ
  • Prim-vicepreşedinte: Ovidiu Homone
  • Vicepreşedinţi: Aurel Patru, Cornel Pusa si Daniel Ambrosi

Sprijină și tu eforturile noastre, absolut gratuit

Adu o rază de lumină

Costuri zero pentru tine, rezultate luminoase pentru noi

Hai alături de noi! Decoperă simplul gest care va face diferența în viața noastră

Știai că poți să aduci o rază de lumină în viața noastră fără să te coste absolut nimic?

Cu o simplă semnătură pe un formular, poți direcționa o parte din sumele deja plătite de către tine la bugetul de stat, către ANR și astfel vei deveni binefăcătorul anonim care va aduce lumină în lumea noastră. Nu ai nimic de pierdut deoarece nu te costă absolut nimic.

Bastonul alb, parte din istoricul nostru

Din 1901 până in prezent

O călatorie remarcabilă

Regina Elisabeta I a României, pioniera care a intrat în istoria comunității noastre

Cea mai dragă operă a vieții ei a fost crearea unui așezământ pentru orbi, a cărui istorie avea să înceapă în 1901.
În acest an providențial pentru istoria nevăzătorilor din vechiul regat al României, s-a deschis cea dintâi școală de profil la Focșani, care în fapt era doar o clasă cu cinci elevi. Cu puține decenii mai târziu, bastonul alb a devenit simbolul necontestat al persoanelor cu dizabilități de vedere.

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și poate oferi servicii de masaj întreținere corporală și masaj terapeutic profesional in Arad, asigurându-vă scutirea de la plată a contribuțiilor pentru handicap.
Serviciile de masaj profesional Arad sunt deductibile fiscal pentru firmele care contractaeză aceste servicii cu Asociația Nevăzătorilor din Arad.
ANR Arad Asociatia nevazatorilor Arad oferă servicii masaj pentru firme Arad, servicii masaj profesional Arad, servicii masaj terapeutic Arad și drenaj limfatic Arad. Masaj Arad si servicii masaj Arad.

Rezervati acum o programare pentru masaj la sediul Asociatiei Nevazatorilor Arad

Scroll to Top