ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Echipa noastră de terapeuți specializați în masaj terapeutic din cadrul ANR Arad vine direct la sediul companiei tale, pentru a-ți oferi o experiență relaxantă la locul de muncă. Iată câteva tipuri de masaj oferite de către maseurii noștri din Arad:

Servicii de masaj profesional la locul de muncă Arad 
Masaj de relaxare la locul de muncă 
Masaj cervical la locul de muncă 
Masaj spate la locul de muncă 
Prețuri masaj la locul de muncă Arad și beneficii fiscale pentru firme


În mediul de lucru rapid și cu presiune ridicată de astăzi, stresul și tensiunea sunt obișnuite. Pentru a combate acest lucru, multe companii apelează la servicii profesionale de masaj la sediul firmei ca o modalitate de a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților.
Haideți să explorăm beneficiile serviciilor profesionale de masaj la locul de muncă, diferitele tipuri de servicii de masaj profesional disponibile în Arad și cele mai bune practici pentru implementarea acestora la locul de muncă.

S-a demonstrat că serviciile de masaj profesional la locul de muncă Arad au numeroase beneficii pentru angajati si angajatori deopotriva. În primul rând, masajul la locul de muncă atenuează stresul și tensiunea, ceea ce duce la îmbunătățirea sănătății mentale și fizice. Acest lucru, la rândul său, poate duce la creșterea moralului angajaților și a satisfacției la locul de muncă, precum și la reducerea ratelor de absenteism și rotație. În plus, s-a dovedit că serviciile de masaj la sediul firmei măresc productivitatea, deoarece angajații care sunt relaxați și lipsiți de durere sunt mai capabili să se concentreze pe munca lor și să performeze la maximum.

Există mai multe tipuri de servicii de masaj profesionale care sunt potrivite pentru la locul de muncă în Arad.
Masajul pe scaun este o opțiune populară care implică tehnici de masaj aplicate pe cap, masaj cervical, masaj la gât, la umeri, pe spate, brațe și mâini în timp ce stai pe un scaun special conceput. Acest tip de masaj este convenabil și poate fi făcut într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce îl face ideal pentru mediile de lucru aglomerate.
Masajul la masă, pe de altă parte, presupune tehnici de masaj aplicate întregului corp în timp ce stai întins pe o masă de masaj. Acest tip de masaj este mai cuprinzător și poate oferi beneficii mai semnificative, dar necesită un spațiu privat și mai mult timp. Reflexologia este o altă opțiune care implică aplicarea unei presiuni asupra unor puncte specifice de pe picioare, mâini și urechi pentru a atenua tensiunea și a promova relaxarea mușchilor.

Pentru a vă asigura că serviciile profesionale de masaj sunt eficiente și bine primite la locul de muncă, este esențial să urmați cele mai bune practici. În primul rând, este esențial să angajați terapeuți de masaj autorizați și cu experiență, care pot oferi servicii de înaltă calitate. 

Serviciile profesionale de masaj oferite de către maseurii noștrii calificați în Arad pot avea beneficii semnificative atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori la locul de muncă.
Prin atenuarea stresului și tensiunii, îmbunătățirea moralului angajaților și a satisfacției în muncă și creșterea productivității, serviciile de masaj pot fi o investiție valoroasă pentru orice companie. Urmând cele mai bune practici și oferind o varietate de opțiuni de masaj, companiile pot crea un mediu de lucru pozitiv și relaxant care promovează bunăstarea și succesul angajaților.

Prețuri servicii masaj profesional la locul de muncă Arad și beneficii fiscale pentru firme

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și poate oferi servicii de întreținere corporală și  masaj profesional, asigurându-vă scutirea de la plată a contribuțiilor pentru handicap.
Serviciile de masaj contractate sunt deductibile fiscal pentru firmele care contractează aceste servicii cu Asociația Nevăzătorilor din Arad.

Prețurile pentru sesiunile de masaj la locul de muncă sunt stabilite prin negociere și sunt valabile pe toată perioada contractuală. 

Prețurile pentru sesiunile de masaj profesional pornesc de la  50 lei în funcție de tipul de serviciu ales, locația firmei unde se prestează serviciile de masaj la locul de muncă. 

Programează acum ședința ta de masaj profesional

Vindecarea holistică este o abordare a asistenței medicale care subliniază interconexiunea minții, corpului și spiritului. Recunoaște că sănătatea fizică, emoțională și spirituală sunt toate componente importante ale bunăstării generale. Maseurii profesioniști din cadrul ANR Arad vă oferă o gamă largă de terapii de vindecare holistice, inclusiv terapie prin masaj cu kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic.

Masajele terapeutice au fost folosite de secole pentru a atenua durerea și disconfortul din diferite părți ale corpului. În ultimii ani, terapia prin masaj a devenit din ce în ce mai populară ca tratament complementar pentru afecțiunile coloanei vertebrale. Printre cele mai practicate tipuri de masaj terapeutic în Arad sunt:
Masaj discopatii lombare Arad 
Masaj displazii de șold Arad
Masaj pentru scolioză Arad
Masaj pentru cifoză Arad

Masajul remodelare estetică corporală presupune utilizarea de diverse tehnici de îmbunătățire a aspectului corpului. Scopul acestui tip de masaj de remodelare corporală este reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea texturii pielii. Tehnicile folosite în masaj pentru estetica corporală includ masajul țesuturilor profunde, masajul de drenaj limfatic și masajul suedez. Maseurii profesioniști ai ANR Arad vă oferă sesiuni de masaj anticelulitic cât și masaj de remodelare corporală la sediul din Arad.

Scroll to Top