ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

„Visurile noastre devin realitate dacă avem curajul de a le urma.”

 

Sală plină, emoții, bucurie, voie bună, râs sănătos și muuulte, multe aplauze. Acestea sunt câteva din ingredientele care îți pot spune că un spectacol a fost o reușită. Și asta au declanșat vineri, 9 iunie 2017, din plin componenții Trupei ANA, celor aflați în sală să le vadă noul lor spectacol ce a avut loc la sediul de pe strada Unirii.
Muncă multă, răbdare, pasiune, căutări, depășirea unor limite, iubire nemăsurată, un autor genial și dăruire. Așa s-a născut spectacolul „ÎNTÂMPLĂRI CEHOVIENE”. Veronica Benchea, Ovidiu Bulboacă, Mihaela Crăsuc, Ioan Halasz, Adi Mariş, Codruţa Matea, Sorin Nicoară , Andrei Petrişor și Olivia Rus sunt cei nouă componenți ai trupei, care au ales să intre în lumea lui Cehov și să întruchipeze ofertantele personaje. A fost un pariu câștigat. Lumina și bucuria de pe chipul lor și încântarea de pe chipul celor prezenți, confirmă asta.
Toată această poveste frumoasă, este condusă cu mare dăruire de îndrăgita actriță Oltea Blaga, care îl are mereu aproape cu tot sprijinul necesar, pe domnul Florin Atimuț, președintele Asociației Nevăzătorilor din Arad.
De poveștile emoționante ale Trupei ANA, vom mai auzi cu siguranță. Felicitări pentru acest spectacol, pentru tot ceea ce au făcut până acum și succes pe mai departe!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top