ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

A patra ediție a concursului ”Ciornei Valentina – Și eu pot fi o bună gospodină”

Vineri 8 decembrie a avut loc cea de a patra ediție a concursului ”Ciornei Valentina – Și eu pot fi o bună gospodină”. Data a coincis cu numărul concurentelor, acestea fiind: Chiș Anuța, Anton Irina, Ciocan Olimpia, Șampek Carmen, Rus Olivia, Poza Adriana, Aldea Livia, Veghinaș Mărioara. Ele s-au întrecut în 5 probe, în care și-au arătat îndemânarea. Începând cu împăturirea unor bluze și coaserea de nasturi, continuând cu curățire și procesare legume, în final având de creat un platou de apertiv rece compus din salata verde, roșii, ridichi, castraveți, ardei, măsline, telemea, salam, cremă de brînză și salată de vinete.
Juriul a fost compus din: Liliana Bălaj și Cati Pascal de la Club Lions Arad 2007, care au avut o misiune grea datorită prestației bune a tuturor concurentelor. S-a punctat calitatea și aspectul prestației, cât și ținuta concurentelor, timpii făcând criteriul de departajare datorită egalității dintre concurenți.
Câștigătoarea pentru a doua oară consecutiv, a fost Aldea Livia.
Doamnele de la Club Lions Arad 2007 au asigurat atât jurizarea cât și premierea. Toate concurentele primind premii constând in obiecte, aparatură electrocasnică și produse cosmetice. Mulțumim Club Lions „Arad 2007” și Ofensiva Tinerilor pentru suportul acordat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top