ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Echipa de maseuri specializați în masaj terapeutic din cadrul ANR Arad vă oferă servicii complete de masaj terapeutic.
Iată câteva tipuri de masaj terapeutic oferite de către maseurii noștri din Arad:

Masaj terapeutic Arad
Masaj discopatii lombare Arad
Masaj displazii de șold Arad
Masaj pentru scolioză Arad
Masaj pentru cifoză Arad 
Prețuri masaj terapeutic Arad

Masajele terapeutice au fost folosite de secole pentru a atenua durerea și disconfortul din diferite părți ale corpului. În ultimii ani, terapia prin masaj a devenit din ce în ce mai populară ca tratament complementar pentru afecțiunile coloanei vertebrale.
Aici explorăm beneficiile masajelor terapeutice pentru afecțiuni comune ale coloanei vertebrale, inclusiv dureri de disc lombare, displazie de șold, scolioză și cifoză.
Fiecare secțiune va oferi o privire de ansamblu asupra stării, a tipurilor de tehnici de masaj terapeutic utilizate și a beneficiilor terapiei prin masaj.

Durerea de disc lombară este o afecțiune comună care afectează partea inferioară a spatelui. Apare atunci când materialul moale, asemănător unui gel din interiorul discului, trece printr-o ruptură din stratul exterior, iritantă nervii din apropiere și provocând durere.
Masajul discului lombar este un tip de masaj terapeutic care se concentrează pe regiunea inferioară a spatelui pentru a atenua durerea și disconfortul.
Există mai multe tipuri de tehnici de masaj terapeutic Arad al discului lombar, inclusiv masajul țesuturilor profunde, terapia punctelor de declanșare și eliberarea miofascială.
Fiecare tehnică vizează anumite zone ale spatelui inferior pentru a elibera tensiunea și pentru a îmbunătăți circulația.
Dacă aveți probleme cu durerile cervicale sau lombare, nu ezitați să vă programați acum o sesiune de masaj terapeutic!

Prețuri servicii masaj terapeutic Arad

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și oferă servicii de întreținere corporală și masaj terapeutic profesional în Arad
Prețurile pentru sesiunile de masaj terapeutic Arad pornesc de la 50 lei  în funcție de tipul de serviciu ales și de numărul de ședințe de masaj.

În mediul de lucru rapid și cu presiune ridicată de astăzi, stresul și tensiunea sunt obișnuite. Pentru a combate acest lucru, multe companii apelează la servicii profesionale de masaj ca o modalitate de a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților. Acum firmele din Arad care doresc să beneficieze de facilități fiscale precum și de deductibilitatea costurilor cu serviciile de masaj profesional prestate de către nevăzătorii specializați în masaj, pot contracta servicii de masaj profesional la locul de muncă în Arad.

Vindecarea holistică este o abordare a asistenței medicale care subliniază interconexiunea minții, corpului și spiritului. Recunoaște că sănătatea fizică, emoțională și spirituală sunt toate componente importante ale bunăstării generale. Maseurii profesioniști din cadrul ANR Arad vă oferă o gamă largă de terapii de vindecare holistice, inclusiv terapie prin masaj cu kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic.

Masajul remodelare estetică corporală presupune utilizarea de diverse tehnici de îmbunătățire a aspectului corpului. Scopul acestui tip de masaj de remodelare corporală este reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea texturii pielii. Tehnicile folosite în masaj pentru estetica corporală includ masajul țesuturilor profunde, masajul de drenaj limfatic și masajul suedez. Maseurii profesioniști ai ANR Arad vă oferă sesiuni de masaj anticelulitic cât și masaj de remodelare corporală la sediul din Arad.

Scroll to Top