ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Echipa de maseuri specializați din cadrul ANR Arad vă oferă servicii complete de masaj anticelulitic si masaj remodelare corporală Arad.
Iată câteva tipuri de masaj pentru estetică corporală oferite de către maseurii noștri din Arad: 

Masaj pentru estetică corporală Arad
Masaj anticelulitic Arad
Masaj de remodelare corporală Arad
Prețuri masaj anticelulitic Arad

Masajul pentru estetica corporală presupune utilizarea de diverse tehnici de îmbunătățire a aspectului corpului.
Scopul acestui tip de masaj este reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea texturii pielii.
Tehnicile folosite în masaj pentru estetica corporală includ masajul țesuturilor profunde, masajul de drenaj limfatic și masajul suedez. Masajul profund al țesuturilor implică utilizarea unei presiuni profunde pentru a elibera tensiunea din mușchi și țesuturi conjunctive.
Masajul cu drenaj limfatic, pe de altă parte, este o tehnică blândă de masaj care ajută la stimularea sistemului limfatic, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Terapia prin masaj a fost o formă populară de relaxare și ameliorarea stresului de secole. Cu toate acestea, în ultimii ani, a devenit o tehnică căutată pentru realizarea esteticii corporale. Și în Arad, masajele anticelulitice și masajele de remodelare corporală și de estetică devin din ce în ce mai populare.

Celulita este o afecțiune comună care afectează până la 90% dintre femei. Este cauzată de acumularea de depozite de grăsime sub piele, rezultând un aspect de gropițe. Masajul anticelulitic este o tehnică care urmărește reducerea aspectului celulitei prin descompunerea acestor depozite de grăsime și îmbunătățirea circulației sanguine.
Această tehnică de masaj presupune masaj profund al țesuturilor, drenaj limfatic și utilizarea de creme și uleiuri speciale anticelulitice.

Dacă doriți să beneficiați de o terapie profesională cu masaj anticelulitic sau de masaj remodelare corporală Arad, nu ezitați să faceți acum o programare cu maseurii specializați de la ANR Arad!

Prețuri masaj anticelulitic si de remodelare corporala Arad

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și oferă servicii de întreținere corporală și masaj terapeutic profesional în Arad
Prețurile pentru sesiunile de masaj de întreținere corporală pornesc de la 50 lei în funcție de tipul de serviciu ales și de numărul de ședințe de masaj.

Programează acum ședința ta de masaj profesional

În mediul de lucru rapid și cu presiune ridicată de astăzi, stresul și tensiunea sunt obișnuite. Pentru a combate acest lucru, multe companii apelează la servicii profesionale de masaj ca o modalitate de a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților. Acum firmele din Arad care doresc să beneficieze de facilități fiscale precum și de deductibilitatea costurilor cu serviciile de masaj profesional prestate de către nevăzătorii specializați în masaj, pot contracta servicii de masaj profesional la locul de muncă în Arad.

Vindecarea holistică este o abordare a asistenței medicale care subliniază interconexiunea minții, corpului și spiritului. Recunoaște că sănătatea fizică, emoțională și spirituală sunt toate componente importante ale bunăstării generale. Maseurii profesioniști din cadrul ANR Arad vă oferă o gamă largă de terapii de vindecare holistice, inclusiv terapie prin masaj cu kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic.

Masajele terapeutice au fost folosite de secole pentru a atenua durerea și disconfortul din diferite părți ale corpului. În ultimii ani, terapia prin masaj a devenit din ce în ce mai populară ca tratament complementar pentru afecțiunile coloanei vertebrale. Printre cele mai practicate tipuri de masaj terapeutic în Arad sunt:
Masaj discopatii lombare Arad 
Masaj displazii de șold Arad
Masaj pentru scolioză Arad
Masaj pentru cifoză Arad

Scroll to Top