ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Echipa de maseuri specializați în masaj terapeutic din cadrul ANR Arad vă oferă servicii complete de masaj terapeutic.
Iată câteva tipuri de masaj terapeuric oferite de către maseurii noștri din Arad: 

Kinetoterapie si masaj Arad
Terapie prin masaj Arad
Reflexomasaj Arad
Drenaj limfatic Arad 

 

Vindecarea holistică este o abordare a asistenței medicale care subliniază interconexiunea minții, corpului și spiritului.
Recunoaște că sănătatea fizică, emoțională și spirituală sunt toate componente importante ale bunăstării generale.
Maseurii profesioniști din cadrul ANR Arad vă oferă o gamă largă de terapii de vindecare holistice, inclusiv terapie prin masaj, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic.
Aici vă oferim o prezentare descriptivă a fiecăreia dintre aceste terapii, inclusiv definițiile lor, beneficiile și tehnicile utilizate.

Terapia prin masaj este o tehnică practică care implică manipularea țesuturilor moi ale corpului pentru a promova relaxare, reduce durerea și îmbunătățește sănătatea generală. Există multe tipuri diferite de terapie de masaj, inclusiv suedeză, țesut profund, piatră fierbinte și aromaterapie.
În Arad, terapia prin masaj este folosită pentru a trata o varietate de afecțiuni fizice și psihice, inclusiv durere cronică, anxietate, depresie și insomnie.
Beneficiile terapiei prin masaj sunt numeroase și includ o circulație îmbunătățită, o tensiune musculară redusă și o flexibilitate crescută. Unele dintre diferitele tehnici de masaj oferite în Arad includ Shiatsu, masaj thailandez și masaj sportiv.

Fizioterapia este o ramură a asistenței medicale care se concentrează pe restabilirea mișcării și a funcției corpului.
Fizioterapia este adesea folosită pentru a trata leziuni, dizabilități și afecțiuni cronice, cum ar fi artrita și boala Parkinson.
Reflexologia ca masaj, pe de altă parte, este o terapie care implică aplicarea unei presiuni asupra unor puncte specifice de pe picioare, mâini sau urechi pentru a promova vindecarea și relaxarea.
În Arad, kinetoterapie și reflexologia sunt folosite pentru a trata o serie de afecțiuni, inclusiv dureri de spate, leziuni sportive și tulburări digestive. Tehnicile folosite în fizioterapie și reflexoterapie în Arad includ ultrasunetele, acupunctura și terapia manuală.

Drenajul limfatic este o terapie care implică masaj blând, ritmic, pentru a stimula mișcarea fluidelor limfatice în organism.
Această terapie este utilizată pentru a trata o serie de afecțiuni, inclusiv limfedemul, fibromialgia și sindromul de oboseală cronică. Beneficiile drenajului limfatic includ îmbunătățirea funcției imunitare, reducerea inflamației și creșterea energiei. Tehnicile utilizate în terapia de drenaj limfatic în Arad includ drenajul limfatic manual, terapia de compresie și exercițiile limfatice.

ANR Arad vă oferă o gamă de terapii de vindecare holistice care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății fizice, emoționale și spirituale.
Terapia prin masaj, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic sunt toate tratamente eficiente pentru o varietate de afecțiuni.
Indiferent dacă doriți să reduceți durerea, să îmbunătățiți mobilitatea sau pur și simplu să vă relaxați și să eliminați stresul, aceste terapii vă pot oferi o modalitate sigură și eficientă de a vă atinge obiectivele de bunăstare.

Dacă aveți probleme cu durerile cronice, nu ezitați să vă programați acum o sesiune de kinetoterapie si reflexomasaj!

Prețuri servicii masaj terapeutic Arad

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și oferă servicii de întreținere corporală și masaj terapeutic profesional în Arad
Prețurile pentru sesiunile de masaj terapeutic pornesc de la 50 lei  în funcție de tipul de serviciu ales și de numărul de ședințe de masaj.

Programează acum ședința ta de masaj profesional

În mediul de lucru rapid și cu presiune ridicată de astăzi, stresul și tensiunea sunt obișnuite. Pentru a combate acest lucru, multe companii apelează la servicii profesionale de masaj ca o modalitate de a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților. Acum firmele din Arad care doresc să beneficieze de facilități fiscale precum și de deductibilitatea costurilor cu serviciile de masaj profesional prestate de către nevăzătorii specializați în masaj, pot contracta servicii de masaj profesional la locul de muncă în Arad.

Masajele terapeutice au fost folosite de secole pentru a atenua durerea și disconfortul din diferite părți ale corpului. În ultimii ani, terapia prin masaj a devenit din ce în ce mai populară ca tratament complementar pentru afecțiunile coloanei vertebrale. Printre cele mai practicate tipuri de masaj terapeutic în Arad sunt:
Masaj discopatii lombare Arad 
Masaj displazii de șold Arad
Masaj pentru scolioză Arad
Masaj pentru cifoză Arad

Masajul remodelare estetică corporală presupune utilizarea de diverse tehnici de îmbunătățire a aspectului corpului. Scopul acestui tip de masaj de remodelare corporală este reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea texturii pielii. Tehnicile folosite în masaj pentru estetica corporală includ masajul țesuturilor profunde, masajul de drenaj limfatic și masajul suedez. Maseurii profesioniști ai ANR Arad vă oferă sesiuni de masaj anticelulitic cât și masaj de remodelare corporală la sediul din Arad.

Scroll to Top