ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

În mediul de lucru rapid și cu presiune ridicată de astăzi, stresul și tensiunea sunt obișnuite. Pentru a combate acest lucru, multe companii apelează la servicii profesionale de masaj ca o modalitate de a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților. Acum firmele din Arad care doresc să beneficieze de facilități fiscale precum și de deductibilitatea costurilor cu serviciile de masaj profesional prestate de către nevăzătorii specializați în masaj, pot contracta servicii de masaj profesional la locul de muncă în Arad.

Vindecarea holistică este o abordare a asistenței medicale care subliniază interconexiunea minții, corpului și spiritului. Recunoaște că sănătatea fizică, emoțională și spirituală sunt toate componente importante ale bunăstării generale. Maseurii profesioniști din cadrul ANR Arad vă oferă o gamă largă de terapii de vindecare holistice, inclusiv terapie prin masaj Arad, fizioterapie, reflexoterapie și drenaj limfatic Arad.

Masajele terapeutice au fost folosite de secole pentru a atenua durerea și disconfortul din diferite părți ale corpului. În ultimii ani, terapia prin masaj a devenit din ce în ce mai populară ca tratament complementar pentru afecțiunile coloanei vertebrale. Printre cele mai practicate tipuri de masaj terapeutic disponibile în Arad sunt: 
Masaj discopatii lombare 
Masaj displazii de șold 
Masaj pentru scolioză 
Masaj pentru cifoză

Masajul pentru estetica corporală presupune utilizarea de diverse tehnici de îmbunătățire a aspectului corpului. Scopul acestui tip de masaj de remodelare corporală este reducerea celulitei, tonifierea mușchilor și îmbunătățirea texturii pielii. Tehnicile folosite în masaj pentru estetica corporală includ masajul țesuturilor profunde, masajul de drenaj limfatic și masajul suedez. Maseurii profesioniști ai ANR Arad vă oferă sesiuni de masaj anticelulitic Arad cât și masaj de remodelare corporală la sediul din Arad.

Asociația Nevăzătorilor Arad este înregistrată ca unitate protejată și poate oferi servicii de întreținere corporală și masaj profesional, asigurându-vă scutirea de la plată a contribuțiilor pentru handicap. Serviciile de masaj profesional Arad sunt deductibile fiscal pentru firmele care contractaeză aceste servicii cu Asociația Nevăzătorilor din Arad.
ANR Arad Asociatia nevazatorilor Arad oferă servicii masaj pentru firme Arad, servicii masaj profesional Arad, servicii masaj terapeutic Arad și drenaj limfatic Arad. Masaj Arad si servicii masaj Arad

Scroll to Top