ANR Arad Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

ANR ARAD

Asociația Nevăzătorilor din România filiala Arad

Serbare de Crăciun la Asociația Nevăzătorilor din România, Filiala Județeană Arad

Întâlnire de gradul 0 pe strada Unirii, numărul 10, la Asociația Nevăzătorilor din România Filiala Județeană Arad, Moș Crăciun cu Înaltpreasfintitul Timotei și leoaicele din Lions Club Arad 2007 au adus bucurie copiilor aflați în evidența asociației nevăzătorilor.
Miercuri 20 decembrie a avut loc serbarea de Crăciun, în deschiderea căreia corul asociației nevăzătorilor, înființat prin grija părintelui consilier Gabriel Mariș, împreună cu tinerii de la seminarul teologic din Arad au susținut un recital de colinde, fiind răsplătiți cu aplauze de către copiii si părinții acestora.
Dupa care Inaltpreasfinția Sa, Timotei, le-a transmis tuturor celor prezenți arhiereasca binecuvântare, doririle de sănătate, împliniri și bucurii duhovnicești, urându-le sărbători fericite și binecuvântate de Dumnezeu.
Apoi, președintele asociației, a ținut să mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă venirea și în acest an a moșului cu daruri pentru copiii cu deficiență vizuală: Arhiepiscopia Aradului, Lions Club Arad 2007 (Președinte Liliana Balaj), Ofensiva Tinerilor, companiei Stefano și familiei Novac din Pecica.
Mulțumim tuturor pentru sprijin și urăm Sărbători Fericite tuturor membrilor și prietenilor organizației noastre.🎅🏻🎄🎁

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top